produkt | gramatura(g) | kod EAN opakowanie | kod EAN karton zbiorczy | sztuk na tacce | tacek w kartonie | sztuk w kartonie | kartonów/tacek na warstwie | warstw na palecie | kartonów/tacek na palecie | sztuk na palecie | wysokość palety (cm) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Serek topiony w kostce gouda |
80 | 5 901908011202 | 5 901908012124 | 10 | 6 | 60 | 8 | 10 | 80 | 4800 | 105 |
Serek topiony w kostce kremowy |
80 | 5 901908012117 | 5 901908012100 | 10 | 6 | 60 | 8 | 10 | 80 | 4800 | 105 |
Serek topiony w kostce z szynką |
80 | 5 901908012094 | 5 901908012087 | 10 | 6 | 60 | 8 | 10 | 80 | 4800 | 105 |
Serek topiony w kostce z papryką chilli |
80 | 5 901908011219 | 5 901908011226 | 10 | 6 | 60 | 8 | 10 | 80 | 4800 | 105 |
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna | 898 kJ/216 kcal |
Tłuszcz | 15,0 g |
w tym Kwasy tłuszczowe nasycone | 11,0 g |
Węglowodany | 7,2 g |
w tym Cukry | 5,8 g |
Białko | 13,0 g |
Sól | 2,3 g |
Składniki:
woda, ser 38% (zawiera białko jaja), odtłuszczone mleko w proszku, masło, szynka wieprzowa 3% (mięso wieprzowe 81,3%, woda, sól, glukoza, stabilizatory (E 451, E 452), przeciwutleniacz (E 301), substancja konserwująca (E 250)), białka mleka, sole emulgujące (E 452, E 450, E 339, E 338), wzmacniacze smaku (E 621, E 635), aromaty, ekstrakty drożdżowe, stabilizator (E 407).
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna | 898 kJ/216 kcal |
Tłuszcz | 15,0 g |
w tym Kwasy tłuszczowe nasycone | 11,0 g |
Węglowodany | 7,2 g |
w tym Cukry | 5,8 g |
Białko | 13,0 g |
Sól | 2,3 g |
Składniki:
woda, ser 38% (zawiera białko jaja), odtłuszczone mleko w proszku, masło, białka mleka, sole emulgujące (E 452, E 450, E 339, E 338), papryka chilli suszona (0,15%), przyprawy i ekstrakty przypraw, stabilizator (E 407).
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna | 898 kJ/216 kcal |
Tłuszcz | 15,0 g |
w tym Kwasy tłuszczowe nasycone | 11,0 g |
Węglowodany | 7,2 g |
w tym Cukry | 5,8 g |
Białko | 13,0 g |
Sól | 2,3 g |
Składniki:
woda, ser 38% (zawiera białko jaja), odtłuszczone mleko w proszku, masło, białka mleka, sole emulgujące (E 452, E 450, E 339, E 338), stabilizator (E 407).
Czy wiesz,
że trudno jednoznacznie wskazać, kto wymyślił ser topiony? Do jego autorstwa przyznają się i Szwajcarzy, i Amerykanie. Oba te praktyczne narody opracowały recepturę sera topionego w tym samym czasie – na początku
XX wieku.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna | 898 kJ/216 kcal |
Tłuszcz | 15,0 g |
w tym Kwasy tłuszczowe nasycone | 11,0 g |
Węglowodany | 7,2 g |
w tym Cukry | 5,8 g |
Białko | 13,0 g |
Sól | 2,3 g |
Składniki:
woda, ser gouda 21% (zawiera białko jaja), ser 17% (zawiera białko jaja), odtłuszczone mleko w proszku, masło, białka mleka, sole emulgujące
(E 452, E 450, E 339, E 338), stabilizator (E 407).
© Ostrowia Sp. z o.o. 2022 | Wszelkie prawa zastrzeżone.